Skip to main navigation Skip to main content

LADIESNIGHT

EEN GEZELLIG AVONDJE UIT MET JE VRIENDINNEN

Ladiesnight een gezellige avond met collega’s of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en hapje. In de bioscoop staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Na afloop van de film is er een verloting met leuke prijzen.

Let op
De activiteiten beginnen een half uur voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogeljik. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Tickets bedragen € 12,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje en hapje).

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer onze eerstvolgende Ladiesnight bekend is, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen, met uw juiste mailadres, naar kantoor@cinesneek.nl.
Voor informatie kunt u mailen naar bioscoop@cinesneek.nl.

De eerstvolgende Ladiesnight is op woensdag 18 juli

Mamma Mia! Here We Go Again

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.

 

 

Mamma-Mia-Here-We-Go-Again_st_1_jpg_sd-low_©-2017-Universal-Pictures

Mamma-Mia-Here-We-Go-Again_st_2_jpg_sd-low_©-2017-Universal-Pictures

Mamma-Mia-Here-We-Go-Again_st_3_jpg_sd-low_©-2017-Universal-Pictures

Mamma-Mia-Here-We-Go-Again_st_4_jpg_sd-low_©-2017-Universal-Pictures

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma Mia: Here We Go Again!

Mamma Mia, Here We Go Again!

Mamma-Mia-Here-We-Go-Again_st_11_jpg_sd-low_©-2017-Universal-Pictures