Skip to main navigation Skip to main content

Over de film

Cocktail Night woensdag 10 oktober

Bij een Cocktail Night ontvang je voorafgaand aan de film een heerlijke Cocktail waar je rustig van kunt genieten. Aansluitend bekijk je de voorpremière van een nieuwe romantische komedie. In de pauze ontvang je een tweede Cocktail en worden er bijpassende hapjes geserveerd. Ook wordt er een non-alcoholische drankje geschonken.

De Cocktail Night is een kleinschalig evenement en daarom zijn er maar 82 tickets beschikbaar per Cocktail Night

Tickets bedragen € 15,- per stuk (inclusief twee Cocktails en hapjes).

Let op:
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogeljik. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

De Cocktail bar is geopend van 19.15 t/m 19.45 uur
De zaal gaat open om 19.45 uur.
De film start om 20.00 uur
Einde avond: Ongeveer 22.00 uur

Let op! Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

Naar het boek van Chantal van Gastel.

Regisseur
Jamel Aattache 
Cast
Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Davy Eduard King, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Liza Sips 
Speeltijd
86 minuten

Andere films