Skip to main navigation Skip to main content

Over de film

Woensdag 18 juli in de Ladiesnight: Mamma Mia! Here We Go Again!
Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer

Ticketprijs: €12,50 inclusief welkomstdrankje en hapje in de pauze.

De inloop start om 19.15 uur met een glaasje Prosecco of Jus d ’Orange. Rond 19.40 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur wordt de verloting gehouden waarna de film van start zal gaan.
Halverwege de film is er een pauze waarin er meer tijd is om de stands te bezoeken, er een hapje klaarstaat van Restaurant Aan de Gracht en de bar uiteraard geopend is.
Rond 22.30 uur is de avond afgelopen.

Let op!: tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Kaarten kunnen aan de kassa of (zonder extra kosten) via iDeal gekocht worden. Reserveren is niet mogelijk.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical.

Geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel). Naar een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones’s Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoere

Regisseur
Ol Parker 
Cast
Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy Garcia, Stellan Skarsgård, Lily James, Amanda Seyfried, Julie Walters, Meryl Streep 
Speeltijd
120 minuten

Andere films