Skip to main navigation Skip to main content

Over de film

Woensdag 7 februari in de Ladiesnight: 50 Shades Freed (16+)!

Ticketprijs: €12,50 inclusief welkomstdrankje en hapje in de pauze.

Er zijn 3 starttijden,
Kijk op uw ticket!
De tijd van uw zaal staat op uw ticket. De starttijd staat ook aangegeven als u online kaarten koopt.

zaal 5: de inloop start om 19 uur met een glaasje Prosecco of Jus d ’Orange. Rond 19.15 uur gaat de zaal open en om 19.30 uur wordt de verloting gehouden waarna de film van start zal gaan.
halverwege de film is er een pauze waarin er meer tijd is om de stands te bezoeken, er een snackje klaarstaat van Restaurant Aan de Gracht en de bar uiteraard geopend is. Rond 22.00 uur is de avond afgelopen voor deze zaal.

Zaal 1 gaat een halfuur later van start.
Zaal 3 en 4 gaan een uur later van start.
Het programma is hetzelfde als dat van zaal 5, maar dan een halfuur/uur later.

Kijk op uw ticket!
De tijd van uw zaal staat op uw ticket.
Dit is de tijd waarop de verloting en de hoofdfilm gaan starten.
De starttijd staat ook aangegeven als u online kaarten koopt.

Let op!: tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Kaarten kunnen aan de kassa of (zonder extra kosten) via iDeal gekocht worden. Reserveren is niet mogelijk. Wanneer tijdens het kopen van kaarten op onze website de iDeal betaling wordt afgebroken of niet wordt voldaan zal de reservering die in eerste instantie blijft staan binnen 24 uur automatisch verwijderd worden.

De film:
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James.

Regisseur
James Foley 
Cast
Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Robinne Lee, Luke Grimes, Victor Rasuk, Brant Daugherty, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Kim Basinger, Marcia Gay Harden 
Speeltijd
135 minuten

Andere films