Skip to main navigation Skip to main content

Filmwinter 2018

 

De Stichting Filmhuis Sneek organiseert sinds 2011 in nauwe samenwerking met CineSneek elk jaar een filmfestival, de Sneker Filmwinter. Het festival vindt plaats in januari.

Het festival is ontstaan vanuit de gedachte dat we films die we in het afgelopen seizoen niet konden draaien alsnog kunnen vertonen. Een enkele film uit het seizoen wordt herhaald. Verder wordt altijd een klassieker vertoond.

Op de site van het filmhuissneek kunt u het PROGRAMMA per dag bekijken. Alle aanvangstijden per film zijn hier voor het hele weekend te zien.

Als u via Ideal een ticket heeft aangeschaft krijgt u een mail met een barcode. Neemt u deze, afgedrukt of op uw telefoon, mee naar de kassa of speciale scankassa en u krijgt uw ticket(s) voor toegang tot de zaal. Let op: u kunt via de website alleen losse tickets aanschaffen. Als u gebruik wilt maken van een passepartout dan koopt u deze aan de kassa en dan ontvangt u dan ook de z.g. nulkaarten voor de verschillende titels die u wilt bezoeken.

Voor reserveren of tickets direct aanschaffen met Ideal dient u eerst een account aan te maken.

ENTREEPRIJZEN Filmwinter 2018

Net als vorig jaar wordt met “rittenkaarten” gewerkt. Deze kaarten geven ook toegang tot de openingsfilm, mits u een nulkaart heeft aangeschaft.

los kaartje            8,50
4 rittenkaart          30,00
8 rittenkaart          50,00
14 rittenkaart         75,00  (passe-partout)
1+1 = 11               11,00 voor 2 kaartjes. Voor jongeren t/m 25 jaar
(allebei legitimatie verplicht).

NB:

  • Actie 1+1 = 11 geldt niet voor de openingsfilm op 18 januari.
  • Wilt u met uw rittenkaart ook de openingsfilm bezoeken? Schaf dan uw toegangsbewijs in de voorverkoop aan.
  • Alleen een rittenkaart geeft géén toegang tot de zaal; u heeft daarnaast een toegangsbewijs per film nodig, dat u kunt halen op vertoon van uw rittenkaart.
  • Ongebruikte delen van een rittenkaart of geretourneerde nulkaarten worden niet in geld terugbetaald.

VOORVERKOOP

Op 27 en 28 december en op 5 en 6 januari kunt u van 14.00 – 17.00 uur uw kaartjes alvast kopen. Leden van de werkgroep Filmhuis Sneek staan voor u klaar in de hal van CineSneek.

Vanaf Kerst zijn kaarten online te koop via www.cinesneek.nl.
Vanaf maandag 8 januari kunt u ook kaarten kopen bij de kassa van CineSneek.

AFHALEN GERESERVEERDE KAARTEN

Gereserveerde kaarten (die niet betaald zijn) 30 minuten voor de voorstelling afhalen.
NB: voor de openingsvoorstelling kunt u niet reserveren; deze kaarten kunnen uitsluitend digitaal of in de (voor)verkoop aan de kassa worden gekocht.